Rólam: Ryba Gabinak hívnak . :) 

 
 
    
 

Mottóm:"A szeretet lángjaiban a legkeményebb vasnak is meg kell olvadnia" 

 
 
 
   Találj meg engem és segítek megtalálni  önmagadat.:)

 

 

 

 20 évvel ezelőtt, hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam az  önismeretbe és a spirituális világba az agykontroll és utána  különböző meditációs technikák ,rengeteg könyv segítségével kerültem egyre közelebb és egyre nagyobb barátságba a saját lelkemmel önmagammal , egyre érdeklődőbben figyeltem más embereket. Ez volt számomra az igazi iskola. :)

Aztán pedig a rengeteg pozitív visszajelzés, amit kaptam pusztán barátinak indult beszélgetések után -  hogy emberek élete hogyan változott jó irányba a velem eltöltött idő után, ez sarkallt arra, hogy tudatosan is a számomra kijelölt  utamra lépjek.

 

A technikák, amiket ma is használok, ezek nagy része tanult,mást pedig "kaptam":) 

Prananadi, Kvantum Matrix gyógyítás, Bach virágterápia, Angyali segítség, Aromaterápia - aromaterápiás masszázs, kristályok gyógyító energiáinak alkalmazása , hangtál, sámándob - a hangok, rezgések gyógyító ereje, lélekmasszázs: a test és a lélek kapcsolatának újrafűzése, szivárvány masszázs - szivárvány energia.  Éljétek meg a csodát, a változást általam, az általam közvetített energiák által.

Párkapcsolati nehézségekkel,elakadásokkal is forduljatok, forduljanak  hozzám bizalommal. :)

Küldetésem: A lélek gyógyítása, a testi egészségért!

 

Az orvosok legnagyobb tévedése, hogy megkísérlik a testet gyógyítani anélkül, hogy gyógyítanák a lelket is;
   a test és a lélek egy  és nem szabad külön kezelni őket.  /Platon /

 


  

                              RYBA GABI


Ha eltévedtél a párkapcsolatod útvesztőjében,együtt megtaláljuk a kivezető utat.

Ahhoz, hogy egy szakítás után idővel újra képesek legyünk hinni a szerelemben, valaki mást megismerni, a bizalmunkba fogadni, és megszeretni, végig kell vezetnünk magunkat az elfogadás, a megbocsátás és az elengedés folyamatán.

 

 

 

Elérhetőség

Lélek szépítő

70 3649686