lomi - lomi 

A lomi lomi egy ősi sámán tudáson alapuló mai is közkedvelt Hawairól érkező masszázs fajta, mely szorosan együtt működik a természettel.

Nyugtató hatású,kilazítja az izmokat és izületeket,feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. Lomi lomi, annyit jelent: masszírozni,gyúrni,nyomni,dörzsölni,puhítani. A masszőr a masszázs során a Hawai tradícióknak megfelelő életerőt és szeretetet adja át a keze és energiái által gyógyulni kívánó vendégnek.

A lomi lomit egy nyugati masszázs technikával nem lehet és nem is érdemes összehasonlítani. Ez egy gyógyító ceremónia, amely a testnek és léleknek egyaránt erőt kölcsönöz és lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiák elinduljanak saját útjukon. Amikor valakinek a belső egyensúlyában zavar támad a lomi lomi masszázson keresztül az univerzum energiáját felhasználva sikerül ezt a harmóniát visszaállítani.

A lomi lomi egy speciális egyedülálló masszázs. A vendéget tetőtől talpig beolajozzák finom Hawai olajjal. Nem csak a feszült izmok és izületek oldódnak a kezelés alatt, hanem ezáltal  a  belső blokkok is, így a lélekre is kedvezőn hat. Mindig visszatérő nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokkal dolgozik,mialatt speciális tánclépéseket is használ. A vendég így tud teljesen ellazulni,kikapcsolni,saját érzékeit követve átadva magát lénye egészével a masszázs élvezetének.  ezekkel a szeretetteljes mozdulatokkal és simításokkal, biztonságot, szeretetet,megértést,nyugalmat,megelégedettséget,bizalmat,higgadtságot,csodálatos közérzetet adunk a vendégünknek. -  egy  kaput  is nyitunk egyben az új felé.